Свинско със зеленчуци в гърне
Необходими продукти
- • 600 г свинско месо
- • 300 г картофи
- • 100 г моркови
- • 100 г ряпа
- • 50 г магданоз
- • 50 г лук
- • 100-150 г кисели краставички
- • 3-4 дафинови листа
- • 3-4 бр. чушки
- • сол
Начин на приготвяне
Месото се нарязва на средно големи парчета - по 2-3 бр. в порция. Залива се с хладка вода и се вари до омекване на месото. Бульонът се излива се прецежда. Парчетата месо се разпределят в 3-4 гювечета и се добавят нарязаните зеленчуци и подправките. Всичко се залива с горещия прецеден бульон, посолява се и се вари на слаб огън. Поднася се в гювечетата, като се поръсва с нарязан на ситно магданоз.
Рецептата е добавена от divata на 24 Юли 2008 г.
Още рецепти за:
Ястия със свинско месо ⋅ Свинско с картофи ⋅ Свинско в гювеч ⋅ Ястия с картофи ⋅ Ястия с чушки ⋅ Гювечета с картофи ⋅ Гювеч ⋅ Гювечета ⋅ Руска кухня
Свързани статии:
Подобни рецепти
Коментари
Трябва да сте влезли с акаунта си за да може да пишете коментари, добавяте рецепти и снимки и организирате рецептите, които харесвате в Любими.
Регистрирай се сега!
или
Регистрирай се сега!
или
(не изисква регистрация)
Няма коментари
© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.