Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Маринована херинга върху сос от червено цвекло

Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Националност:руска кухня, ОНД
Кулинар:
Рейтинг: 3.2
(базиран на 9 отзива)
време
70 мин.
порции
Промени
Начин на приготвяне
  • 1 Сварете червеното цвекло, отцедете гo и го направете на пюре
  • 2 Към него прибавете сметаната, черен пипер и сол
  • 3 Нарежете ябълката на парчета, лукът на малки кубчета, както и киселата краставица
  • 4 Разпределете червеният сос от цвеклото в 4 чинии
  • 5 Във всяка сложете по едно филе от маринованата риба
  • 6 Ябълката, краставицата и лукът сложете като гарнитура към херингата
  • 7 Всяка порция поръсете с копър Най-подходящия хляб към това ястие е черният.
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Ако знаехте колко рядко ви разбират правилно, щяхте по-често да мълчите." Гьоте
  • Телешко месце с гарнитура от авокадо, картофки и свежа салата
  • Всеки ще се зарадва на подобна изненада, щом има шоколад!
  • Ароматни, плодови мъфини за съботна закуска
  • Малки кашкавалени соленки :)
  • Време е за канелените сладкиши с орехи
По време на изпит по кормуване: - Достатъчно, госпожо, вие не издържахте изпита! - Но аз още не съм започнала?! Даже не съм хванала...