Руски пържоли
Необходими продукти
- • 1 кг свински котлети
- • 2 глави лук
- • 3 скилидки чесън
- • 1 с.л. червен пипер
- • 2 с.л. доматено пюре
- • 100 г олио
- • 2 с.л. заквасена сметана
- • брашно
Начин на приготвяне
Пържолите се начукват добре, посоляват се, овалват се в брашно и се пържат в мазнина от двете страни, да добият златиста коричка. Подреждат се в съд с капак. В същата мазнина се запържва едро нарязания лук и чесън, прибавя се червения пипер, доматеното пюре и сметаната. Излива се върху пържолите и се затварят с капака. Пекат се в гореща фурна за 30 минути. Сервират се с пържени картофи и зеленчукова салата според сезона.
Рецептата е добавена от korneliq на 29 Декември 2007 г.
Още рецепти за:
Подобни рецепти
Коментари
Трябва да сте влезли с акаунта си за да може да пишете коментари, добавяте рецепти и снимки и организирате рецептите, които харесвате в Любими.
Регистрирай се сега!
или
Регистрирай се сега!
или
(не изисква регистрация)
Няма коментари
© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.